Tilmeld dig / log ind Min konto

Log ud

Læs mere

For at kunne foretage ovennævnte indstillinger har vi brug for at indsamle dine personlige oplysninger, som er markeret foroven med en stjerne (*). Uden disse oplysninger kan vi ikke godkende din anmodning. De andre oplysninger er frivillige.

Du accepterer også, at dine personlige oplysninger kan kombineres med andre oplysninger, som Klépierre Management kan have indsamlet om dig, og at disse kan blive anvendt til at analysere din profil, så du kan modtage meddelelser og personlige tilbud. Dine personlige oplysninger kan også anvendes til statistiske formål samt i forbindelse med tilfredshedsundersøgelser.

Som angivet i vores Regler for beskyttelse af personlige oplysninger er det kun modtagere, der er behørigt godkendt af Klépierre Management, og som har ansvar for styring af de tilmeldte gæstekonti, der har adgang til dine personlige oplysninger.

Dine personlige oplysninger gemmes af Klépierre Management i den tid, du er tilmeldt. Hvis du i en periode er inaktiv, vil disse personlige oplysninger blive slettet og dette allersenest tre år efter din seneste kontakt med Klépierre Management, medmindre du igen giver dit samtykke for en længere tidsperiode.

I overensstemmelse med gældende lov har du ret til at få adgang til, rette i, slette, begrænse, overføre og indvende imod samt at indgive en klage til den nationale myndighed, der har ansvar for at beskytte dine personlige oplysninger. Du har også til enhver tid ret til at trække dit samtykke tilbage ved at klikke på linket ”Frameld”, som angivet i det materiale, som Klépierre Management har udsendt.

Hvis du har spørgsmål og/eller gerne vil udøve dine rettigheder, kan du gå ind på din konto og foretage de ønskede ændringer, og hvis du har en specifik anmodning (som ikke er dækket af de funktioner, der vises på profilen), kan du henvende dig til Klépierre Management pr. e-mail med en kopi af relevante identitetspapirer og sende den til følgende adresse: GDPR.danmark@steenstrom.com.

Vi anbefaler desuden, at du læser vores Juridiske meddelelse samt Vilkår for anvendelse af vores hjemmeside.

Top