Tilmeld dig / log ind Min konto

Log ud

Spis kage i den gode s(m)ags tjeneste!

Events20/02/2019

Den 3. marts 2019 afholder vi kagekonkurrencen Aarhuskagen. En begivenhed vi holder for andet år i træk! Og nøj hvor vi glæder os! 40 spændte deltagere stiller an, med hver deres kage. Kagerne bedømmes af et dommerpanel bestående af Nip og Jon, kendt fra Den Store Bagedyst på TV og Mikkel Krogh, stifter af Smag Aarhus.

Til Aarhuskagen i 2018 oplevede vi et stærkt felt, et hav af smukke kager og fantastiske smage. På dagen vil der være en konferencier, så alle tilskuerne får en bid af dommernes reaktioner og deltagernes præsentationer af deres "mesterværker".

Efter at alle kagerne er blevet prøvesmagt, udvælger dommerne tre kager hver, som de tager med i finalen, hvorefter der findes en første, anden og tredjeplads.
Store gavekurve overrækkes til vinderne med præmier fra Hotel Chocolat, Bahne, Lakrids by Bülow, Kvickly, Imerco, Dr. Oetker, Carletti plus gavekort til Bruuns Galleri. Vinderen af Aarhuskagen 2019 overrækkes derudover 'Det Gyldne Piskeris'. 

Bemærk at alle kagesultne sjæle kan spise lækker kage i den gode s(m)ags tjeneste!
Efter bedømmelse og kåring af vinderne skæres kagerne ud og stykkerne sælges for 25 kr. per stykke til de kagesultne. 
Pengene for salget af kagerne går ubeskåret til Danske Hospitalsklovne, en organisation vi i Bruuns gerne vil støtte op om, bl.a. på grund af deres fantastiske arbejde med indlagte børn og unge. Hospitalsklovnene vil være til stede på dagen, så alle kan sige hej til dem :-)

Alle er velkomne til at se med, når Aarhuskagen 2019 kåres her i Bruuns Galleri!

Vi glæder os til at se dig søndag den 3. marts 2019

Kl. 12.00 – 14.00
(Salg af kage foregår fra ca. kl. 13.30 til der er udsolgt)
Det foregår på pladsen mellem Baresso og Joe & The Juice

Kh. Bruuns Galleri

Andre nyheder

Top